We Own The Night – The Preperations

2014-06-07 17.00.55

Zaterdag avond was de race (dat lees je woensdag), maar ik moest de hele zaterdag nog door, benieuwd hoe ik die ben doorgekomen? Vandaag mijn preperations van zaterdag!

Zaterdagochtend, vriendlief moest de hele dag werken dus zijn wekker gaat vroeg af, ik vraag aan hem zal ik er ook uitgaan dan kan ik vroeg aan de slag, maar dat is niet verstandig volgens hem. Dus draai ik mij nog even om.

Uiteindelijk word ik om half negen wakker, ik blijf liggen tot half 10 en ga er dan uit voor een ontbijtje. Ik doe wat huishoudelijke klusjes en spring onder de douche.

Vervolgens spring ik op mijn fiets (als ik aangekleed ben duh) doe snel wat boodschappen en neem gelijk een anderhalve liter fles water mee. Als ik thuis kom staat het zweet mij op mijn rug tijd om te relaxen, ik nestel mijzelf met een boek in de tuin en de fles water en een glas en…ow ja met popcorn.

2014-06-07 12.55.36

Om 1300 uur komt vriendin M langs. Ik was super nerveus en we zullen zien hoe het loopt. Moeders komt ook nog even langs.

Als alle visite weg is duik ik nog even mijn bed in. Ik wordt wakker als het rond 1700  uur is en vul de fles opnieuw met water (deze is inmiddels op) en bevestig mij weer in de tuin.

Rond 1830 uur belt vriendlief en ga ik eten klaar maken, we eten pannenkoeken, heerlijk!!
Ik heb inmiddels 3 liter water op dus loop onophoudelijk naar het toilet, ik besluit dan ook even te stoppen met water drinken.

Na het eten ga ik mij klaarmaken voor de race rond 2000 uur vertrek ik richting mijn ouders en gaan we op weg naar Amsterdam.

En hoe dat verloop, lees je woensdag!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.