Weekly: Een bijzondere week

Ik vind het heerlijk om alle weekplanningen en dergelijke te lezen maar om ze nou zelf te maken, dat lijk mij geen goed idee, toch wil ik jullie heel af en toe een beetje inzicht geven in mijn week! Vandaar dat ik jullie deze week meeneem!

Maandag

Eerste dag van de week en na een vrij rustige werkdag stap ik het huis in waar vriendlief heeft gekookt, we eten een maaltijd van chickslovefood met broccoli, vegetarische stukjes van Quorn, rijst en sambal. Daarna kleed ik mij om en ga ik naar mijn ouders om met mijn vader en zus richting trainen te gaan. Sinds mijn blessure loop ik een groep lager en daar kan ik goed bij meekomen, we hebben een uithoudingsvermogen training en na 7km staan we weer bij de sportschool. Na de training zet mijn vader mij thuis af en spring ik onder de douche en duik ik het bed in.

Dinsdag
Sinds deze week probeer ik het werken op het laboratorium weer op te pakken en dus begin ik daar mijn dag, het zonnetje schijnt heerlijk op mijn rug en ik geniet er echt van. Rond 12.15 fiets ik naar mijn eigen stekkie en daar ben ik bezig tot 17.00 uur. Als ik thuis kom gelijk even snel boodschappen doen voor het avondeten, ik eet alleen en maak (na een tip van Gaby) een omelet uit het Dafne schippers kookboek, omdat ik geen tomaat lust gebruik ik paprika en het gerecht is heerlijk. Na het eten vertrek ik richting mijn ouders aanstaande zondag ga ik met mijn zus aanmoedigen bij de 7heuvelen loop en als herkenningspunt maken we een slinger. Als ik thuis ben duurt het niet lang voordat vriendlief thuis komt, aangezien we beide nog wat trek hadden komt die thuis met een bekende bruine zak en een gele M. Ik eet nog snel een McKroket en niet veel later lig ik in bed.
0F951CCF-E690-492E-8B81-D4BF0649E052

Woensdag
Mijn vrije dag, na ja, niet echt vrij. Om 8 uur moet ik al bij de tandarts zijn omdat mijn spalk los zit. Dus ik sta vroeg op, helaas krijg ik rond kwart voor 8 een telefoontje, de tandarts is ziek en mijn afspraak wordt verzet. Dan maar ontbijten, schoonmaken en naar de action. Na de lunch fiets ik naar de fysio en het gaat niet goed met mijn heup! Hier baal ik wel even van maar kan er niet lang over treuren ik heb een koffiedate met Andrea.

Onderweg heb ik een kwartier overstaptijd voor de trein naar Amersfoort maar op Utrecht Centraal is er een ontruiming, ik twijfel wat moet ik doen? Ik besluit om eieren te kiezen en ga keurig naar buiten ik check nog wel even uit! Na een kwartier is alles ontruimt en mogen we weer naar binnen ik ren over een leeg centraal en heb net op tijd de trein naar Amersfoort. Na een gezellig koffiemiddagje met Andrea ga ik weer naar huis en maak ik snel wat te eten.

Na het eten gaan we naar de bioscoop, Coldplay heeft een documentaire die 1avond in de bioscoop draait, volgens vriendlief begint die om 20.00 uur dus staan wij netjes om 19.45 bij de bioscoop. Blijkt de film pas om 20.45 te beginnen, we zijn dus veel te vroeg. Dan maar een kopje koffie. Het was een goede docu over een mooie band die al 20 jaar bestaat, ik hoop dat die nog wat langer blijft bestaan. We zijn lekker laat thuis en gaan gelijk door naar bed.
96D0E090-28CA-47C5-9438-E4DF6F18EAD6

Donderdag
O de ochtend valt mij zwaar! Vandaag heb ik een dag op de andere locatie van mijn werk ik Delft, ik heb 3 overleggen dus ben de hele dag wel een beetje bezig met alles te verwerken, ik ga natuurlijk te laat weg en kom laat thuis. Het plan was om een uurtje op de Tacx te gaan zitten maar helaas is dat er even niet meer van gekomen. Wel kijk ik samen met vriendlief nog expeditie Robinson en daarna gaan we weer het bed in. Een redelijke saaie donderdag.

Vrijdag
Vrijdag begint mijn dag met werken, dit keer maar een half dagje want in de middag ga ik met vriendlief naar Amsterdam, mijn iPhone batterij loopt nogal snel leeg en ik wil graag een nieuwe batterij, dus laat ik mijn geliefde iPhone 8 achter. Gelukkig heb ik nog een oude iPhone geleend van mijn zusje dus ben ik niet helemaal onbereikbaar. Na dit duiken we nog even de Tony Chocolony winkel in en maak ik mijn eigen chocoladereep! Na 3 kwartier zijn de repen klaar en gaan we op weg naar huis. We eten gewoon thuis en kijken daarna nog wat tv.

B6A64FB6-1E8B-45CB-9586-37AB683A66AA

Zaterdag
Zaterdag gaan we eerst terug naar Amsterdam, mijn iPhone is klaar en we halen hem op. Helaas is er wat mis gegaan tijdens het vervangen van de batterij en laadt mijn telefoon helemaal niet meer op. Mijn telefoon wordt weer opgehaald en na ruim 20 minuten komt er iemand terug, ze kunnen niet achterhalen wat er mis is en ik krijg een nieuwe iPhone terug! Snel terug naar huis een boterham eten en ga ik op weg naar Nijmegen, ik heb namelijk een zussenweekend en we lopen de 7heuvelennacht! Daarover komt later meer.

Zondag
Zondag ga ik met mijn zus mensen aanmoedigen bij de 7heuvelendag. Ook hier zal ik wat meer over vertellen in mijn verslag van de 7 heuvelen.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.