Weet wat ik eet!!

 photo Pictures16_zpsvn4rrau8.jpg
Jeej vandaag krijgen jullie te zien (en te lezen wat ik allemaal eet en drink in ren week!! Ik heb een vier dagen lang mijn eten bij gehouden, let’s go!

Maandag
Goodmorning een nieuwe week! Ik begin mijn ochtend met een bakje havermout, daarin drie kwart banaan (een kwart gaat naar het konijn) en wat kaneel er door heen. Heerlijk! Daarnaast vul ik mijn Dopper met water en die gaat op voordat ik op het werk ben. Als ik op mijn werk ben drink ik een kop cappucino uit de automaat en zorg ik ervoor dat ik mijn dopper leeg drink. Het leegdrinken van mijn Dopper heb ik vandaag geen moeite mee! Ik heb namelijk de hele ochtend dorst! Rond 09.30 is het tijd voor een kleine koffiebreak, normaal heb ik veel moeite met het opdrinken van mijn tweede cappucino maar dit gaat vandaag ook makkelijk. Ik eet ook nog een banaan. Daarnaast drink ik mijn derde dopper fles leeg. Normaal gaat het niet zo soepel dat drinken hoor!
Om 11.45 trek ik het niet meer, de snoeppot is gevuld met Engelse Drop ik neem 3 dropjes. Daarna sprint ik na de koelkast om mijn lunch eruit te pakken, op het menu: Sla, komkommer, klein beetje fetakaas en tonijn aangemaakt met een klein beetje Mayonaise en chilisaus. Daarnaast drink ik nog een beker melk.
Sla is sinds deze week nieuw. Ik wil 2x in de week sla eten op het werk. Na mijn sla vul ik mijn Dopper nog een keer, ik drink nu aanzienlijk minder dan vanochtend. Ik eet nog 5 Engelse dropjes (i can’t resist) en als snack tussen de middag heb ik een klein bakje aardbeien. Ik vul nog 2 x mijn Dopper, de eerste keer is zo leeg en de tweede neem ik gedeeltelijk mee het OV in. Als ik thuis ben loop ik rechtstreeks naar de keuken, op het menu staat een simpele pasta met rode saus, als toetje heb ik witte chocolademousse van de Jumbo, het is maar goed dat die niet op de hoek zit want dan was ik vet van de mousse. Mijn flesje drink ik op tijdens het eten. Het is maandag crossfit avond, ik drink nog wat water tijdens de training en na de training eet ik een half bakje Skyr met honing.

Dinsdag
Ik start op met twee boterhammen en een beker magere melk. Op de ene boterham zit grillworst en op de andere gehakt met kaas. Eenmaal op mijn werk volg het koffie ritueel dit keer zonder Dopper want die heb ik niet mee, gelukkig heb ik een andere drinkfles in mijn la liggen dus die vul ik. Ik heb een meeting, voor de meeting wil ik nog even koffie pakken maar het apperaat gaat stuk dus ik pak thee. Na het overleg eet ik mijn banaan.
Als we gaan lunchen heb ik bijna dezelfde salade als gisteren, het enige wat anders is is dat ik nu een mix van pijnboompitten, zonnebloempitten en pompoenpitten heb in plaats van de witte kaas, ook drink ik een beker magere melk. Vandaag heb ik een stuk meer moeite met mijn water maar ik drink uiteindelijk 075 cl op. Er is een verjaardag, normaal kan ik nee zeggen maar dit keer ga ik wel en eet ik een halve tompouce. Ik besluit ook nog even mijn aardbeien op te eten want ik vind het zonder om ze niet op te eten. Daarnaast neem ik een kopje thee, normaal ben ik niet van de thee maar voor een keer vind ik het wel lekker. Als ik thuis kom maak ik het eten we eten sperziebonen met gebakken aardappels en een krokante kipsnitzel, na het eten gaan we koffie drinken bij mijn ouders ik neem daar een vanille latte. We drinken er nog wat en ik neem een glas spa rood met fruit smaak gevolgd door 3 handjes met paprikachips. Dan gaan we naar huis en naar bed.

Woensdag
Woensdag is het koningsdag en zijn wij in het buitenland, Duitsland om precies te zijn. Ik begin mijn ochtend met twee kampioentjes (1 met grillworst en 1 met gekookte worst) en een beker melk. In de auto heb ik een fles spa rood met een smaakje van een halve liter maar daar is nog geen kwart uit of we zijn er al. Als lunch eet ik curryworst (daar had ik zin in). En drink ik een glas ijsthee perziksmaak. Als we weer dorst hebben haal ik een drankje bij starbucks, ik weet niet precies wat het was maar het was lekker! Als avondmaal eten we in een restaurant. Ik eet daar Kip met knoflook en citroen, er zitten frietjes bij met Canjun kruiden en een zure saus, daarnaast nog een guacamole sausje!
Eenmaal naar huis drink ik mijn flesje leeg van vanochtend en eten we nog een pakje met Prince Start koekjes. Daarna gaan we naar bed!

Donderdag
Ik begin mijn ochtend met brood en melk, ik had echt geen zin in havermout op mijn werk drink ik twee koppen cappucino en als tussendoortje eet ik twee boterhammen, ik ben ijn snacks vergeten dus moet het maar zo oplossen. Als lunch heb ik aspergesoep en een broodje met tonijnsalade en een flinke beker melk. Verder drink ik een 0.75 liter water. Als avond eten eten we enchilades en die waren goed!
Na het eten ga ik trainen, als ik daarvan terug komt eet ik 3 koekjes op en neem nog wat te drinken. Daarna ga ik naar bed!

En dit is het! Wat eten jullie allemaal op een dag?

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.