welke boeken wil ik lezen op vakantie

IMG_5875
Het zal je niet ontgaan zijn, ik was wat rustiger op Instagram en als ik een foto op Instagram zetten was die met een zonnig uitzicht.

Ik was namelijk een weekje op vakantie, helaas vliegen we vandaag alweer terug, maar omdat ik vooruit had gewerkt op mijn blog, heb je mij hier niet gemist.
Vandaag laat ik zien welke boeken ik graag had willen lezen op vakantie, later in deze maand volgt er een update welke boeken ik daadwerkelijk heb gelezen, ik nam twee papierenboeken mee en wat e-books.

Running Therapie, bewegen voor je (overbelaste) brein – Bram Bakker & Simon van Woerkom
Dat ik vorig jaar geworsteld met een overbelast brein is geen geheim en dat ik het daar soms nog moeilijk mee heb ook niet, graag zou ik meer willen weten over het minder kan worden met hardlopen, vandaar dit boek. Mocht ik er verder in willen verdiepen dan wil ik nog wel een mindful running cursus doen, misschien helpt dat ook wel.

Running like a girl – Alexandra Heminsley
Mijn eerste exemplaar van dit boek heb ik echt stuk gelezen, dus ik was ontzettend blij dat uitgerverij Rainbow mij een nieuw expemplaar stuurde. Dus ging die deze vakantie gewoon weer mee!

Alles wat je wilt weten over hardlopen – Mariska van Sprundel
Ik vind het heerlijk om te lezen over hard te lopen, ook de wetenschappelijke achtergrond van hardlopen, vandaar dat ik dit boek lekker aan de rand van het zwembad wil lezen.

Duik erin – Alexandra Heminsley
Omdat ik Running like a girl echt geweldig vond ben ik benieuwd naar dit boek, ik ben niet echt een zwemmer maar misschien haal ik er wel wat kleine tips uit om niet te zwemmen als een zeehond (zoals vrienlief altijd lachend zeg).

De edele kunst van nog giving a f*uck – Mark Manson
Dit boek is vorig jaar zo gehypte dat ik er ontzettend nieuwsgierig naar ben, vandaar dat deze op mijn wil ik lezen tijdens vakantie lijst staat.

Verder heb ik op mijn e-reader sowieso een aantal thrillers staan die ik nog wil lezen en wat simpele boeken, maar deze 5 staan echt op mijn wil ik lezen lijstje.

Ik laat binnenkort snel weten welke boeken ik gelezen heb en wat ik er van vond!

XoXo

1 thought on “welke boeken wil ik lezen op vakantie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.