Welke hardloopwedstrijden staan er nog op mijn wensenlijstje

IMG_2696

Het allerleukste, vind ik, is naar een doel toewerken.
Zo ook met hardlopen, ik vind het heerlijk om naar een doel toe te werken en tijdens de trainingen de puntjes op de i zetten zodat alles op de wedstrijd dag perfect is. Vandaag deel ik een lijstje van hardloopwedstrijden die nog op mijn wensenlijstje staan.

DisneyRun
Hoog op mijn wensenlijstje staan de 3 runs bij Disney! De 5 km, de 10 km en de halve. Ik zal natuurlijk niet snel gaan op de halve na de 5 en de 10 maar het lijkt mij gewoon heel leuk om te proberen, deze staat heel hoog op mijn wensenlijstje.

De halve marathon van New York
De halve marathon van New York staat ook heel hoog op mijn wensenlijstje. Ik ben al jaren fan van New York en heb het geluk gehad dat ik er al een keer geweest ben. Helaas (nu) liep ik toen nu nog niet hard dus werd het geen rondje. Toch zou ik wel een keer meedoen aan de halve marathon van New York.

De marathon van New York
Hoewel een marathon voorlopig niet in mijn planning zit (ik vind een halve al zwaar genoeg). Staat New York toch op mijn wensenlijstje. Het lijkt mij zo leuk om deze gewoon 1 keer te lopen. Altijd als de New York marathon op TV is kijk is deze en voel ik gewoon de enthousiasme van de stad. Maar zoals ik al zei voorlopig niet.

De Bruggenloop
Eentje dichterbij huis. De Bruggenloop, deze loop is altijd in december en hoewel die op mijn wensenlijstjes staat heb ik hem nog steeds niet gelopen, iets houdt mij tegen, zijn het de bruggen? Is het de afstand? Of is het het feit dat deze loop in december is? Zelf denk ik dat het de afstand is, tot 15km kan ik het allemaal nog redelijk handelen is het 15km of meer dan komt er bij mij mentaal nog wel eens wat kijken, voor mij is het vanaf 14,99km meer een mentale strijd en moet ik er echt meer voor geven. Daarnaast is het in december altijd wel redelijk koud daar moet ik mij ook over heen zetten. Dus veel aspecten die ik makkelijk kan overwinnen maar het gewoon even moet doen.

Curaçao Half marathon
Ook eentje voor mijn wensenlijstje, de curaçao halve marathon. De vroege start, de koningin julianabrug, het lijkt mij gewoon een feestje. En de finish, in de buurt van het strand? Daarna gelijk een afkoelende duik. Wanneer kan ik?

Eindhoven Halve marathon
Nog eentje dichterbij, Eindhoven halve marathon, volgens mij is dat ieder jaar weer een feestje. Naast een hele en een halve is er ook nog een 10km en een 5km. Eindhoven zelf vind ik een leuke stad dus waarom er niet een keer lopen?!

Rotterdam marathon
Eigenlijk mag die gewoon niet op deze lijst ontbreken. De Rotterdam marathon. Ik heb er al een keer een kwart marathon gelopen, maar heel stiekem wil ik ook nog wel een keer de  marathon lopen. Het zit er voorlopig nog niet in. Ik zal pas gaan denken aan een hele marathon als de halve soepel gaat.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.