Welkom 2017

 photo IMG_5198_zpsywr1xdjs.jpeg
Whooo!!! Vandaag is het 2 januari en dat betekend dat het nieuwe jaar is begonnen! Ik ben niet zo van de goede voornemens, want ik vind dat je elk moment van de dag de voornemens kan maken! Maar ik heb voor 2017 wel wat doelen gesteld.

Mijn fitste jaar ooit!
2017 wordt mijn fitste jaar ooit.  En dan bedoel ik niet dat ik er heel strak met sixpack er uit moet zien. Ik wil gewoon tevreden zijn met mijn zelf en mij goed voelen in mijn lichaam.

Mijn snelheid verbeteren
Ik heb nog geen idee hoe, maar ik wil mijn snelheid verbeteren op de 5km. Ik ben het zat om iedere keer rond de 35 minuten te lopen tijdens een wedstrijd, ik zou zo graag onder de 30 minuten willen komen.

Niet meer alle wedstrijden tegelijk willen lopen
Er zijn zoveel leuke wedstrijden en ik wil aan alle wedstrijden mee doen, helaas heb ik geleerd dat dat niet kan. Ik kan niet te veel lange afstanden of gigantische snelheden lopen iedere keer, soms moet ik gewoon een stapje terug doen en dit keer kies ik gewoon een aantal leuke wedstrijden uit. Op dit moment staan er vier wedstrijden op de planning en als er wat bij komt is dat leuk! Maar mocht het niet zo zijn dan is het niet anders.

Aan mijzelf denken
Soms vergeet ik even mijzelf, loop ik over mijn eigen grenzen en zit ik thuis met weinig fut op de bank. Dit jaar wil ik meer aan mijzelf denken. Dat betekend dat ik soms mensen tegen het hoofd ga stoten, dat is dan niet anders, ik moet ook aan mezelf denken, anders loop ik mijzelf weer voorbij.

Reizen
Ik hou van reizen, het liefst ben ik elk weekend ergens anders. Dat hoeft echt niet altijd in het buitenland te zijn, Nederland heeft ook leuke plekjes. Er staat al een aantal leuke reisjes gepland hoor! Zo ben ik een weekend in Antwerpen, ben ik een week in Singapore en reis ik daarna door naar Bali om twee weken te genieten. Maar ik hoop ook een paar leuke weekendjes weg te kunnen in eigen land.

Minder winkelen
Zelfs mijn collega’s beginnen te roepen dat ik op een shopaholic lijk. Dus 2017 lijk mij een goed jaar om af te kicken van het winkelen. Tenslotte heb ik al een hoop gekocht ;).

En dit is voor wat er nu staat! Ik heb zin in 2017 en ik hou jullie natuurlijk up to date!

3 thoughts on “Welkom 2017

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.