What’s in my bag!

 photo IMG_7904_zpsqanhwnlc.jpg

Ik hou van What’s in my bags blogs en vlogs. Het is toch een soort gluren bij de buren. Vandaag laat ik je zien wat ik allemaal in mijn tas heb.

Mij tas is een Michael Kors tas, vraag mij niet wat voor een soort ofzo want dat weet ik niet! De tas heb ik gekregen van vriendlief voor mijn verjaardag.

 photo IMG_7905_zpsgmwycrwx.jpg

Zo ziet mijn tas er dus van binnen uit.

 photo IMG_7906_zps8yacxryn.jpg

Als eerste heb ik twee agenda’s in mijn tas, de linkeragenda is voor volgend jaar, langzaam druppelen de afspraken voor 2016 binnen en dan kan ik ze inplannen, de agenda is een Start to Run agenda. Rechts is mijn agenda van dit jaar. Het is een hema agenda waar je de foto’s in kan doen. Ik kan echt niet zonder papieren agenda! Al gebruik ik steeds meer mijn digitale agenda ik hou gewoon van schrijven.

 photo IMG_7907_zpssivfpnym.jpg

Ik hrb altijd dit toilettasje van Blond Amsterdam bij mij. Het toilettasje heb ik van mijn zus gekregen en naast de maandelijkse vrouwenproducten zitten er nog wat andere dingen in. Een lippenbalsem uit de Kate Moss collectie van Rimmel Londen. De lipbalsem draagt de naam 01. Clear en is super fijn! Daarnaast zit er een NARS Lipgloss in , in de kleur Orgasm, als je mij al langer volgt weet je dat ik weg ben van de blush van NARS die dezelfde naam draagt, een lipgloss kon dus niet lang uitblijven. En er zit nog een lipgloss in! Namelijk een lipgloss van MAC, dit is de kleur. Partial to pink. Ik heb deze gekocht in de MAC Pro store in Amsterdam toen ik ging winkelen met mijn zus. Daarnaast zit er in dit tasje brillendoekjes, altijd handig als je zonnebril vies is of het heeft geregend en je heb je gewone bril op. Een brillendoekje is nooit weg! Als laatste zit er een handbalsem in van The Body Shop het is de handcreme met Wild Argan Oil. Ik gebruik nooit heel veel handcreme alleen als mijn handen heel droog zijn dus een kleine tubetje is prima!

 photo IMG_7908_zpsy7fdgqiw.jpg

Los in mijn tas Minions TicTac! Soms heb ik zin in een klein snoepje dan is een tictac handig. Als deze bananen op zijn vul ik hem na met mint.

Mocht in ineens intense trek krijgen dan heb ik altijd voor nood een reep in mijn tas. Dit is een Proteni oat bar van Body en Fit om heel eerlijk te zijn is het niet de lekkerste reep die ik heb gegeten, maar ja ze moeten op!

Daarnaast een zonnebril, deze is merkloos. Ik heb opgegeven moment een goedkope zonnebril moeten kopen omdat ik die van mij kwijt was, dus toen heb ik deze gekocht.

 photo IMG_7909_zpskhhmitgp.jpg

Dan wat verschillende dingen, sleutels (altijd handig), een pen en een klein notitieblokje (ook van de Minions, ik zie een patroon), drie tassenhangers, dit omdat ik er altijd eentje kwijt ben, twee komen er van blokker (die met hartjesvorm) en eentje uit Frankrijk, daarnaast heb ik altijd mijn portemonnee bij mij, ik heb een pasjes portemonnee en heel handig vind ik het niet, ik heb daardoor nooit contant geld bij mij, terwijl er soms parkeerparken zijn waar je contant moet betalen.

 photo IMG_7911_zpswwzemx6j.jpg

En als laatste, niet altijd in mijn tas (meestal in mijn hand) mijn telefoon, ik heb een iPhone 6 en ben er super tevreden mee!

En dit zit er in mijn tas, wat zit er allemaal in jouw tas?

XoXo

2 thoughts on “What’s in my bag!

 1. Nina

  Leuk om te zien wat er allemaal in je hele mooie tas zit! Ik vind tassen heel mooi, maar heb er maar 1 en die gebruik ik geen eens veel… Meestal prop ik alles in mijn jas, maar heb dan ook nooit veel mee…

  Reageren
  1. Linda Bericht auteur

   Als ik naar mijn werk ga dan heb ik er nog brood, fruit enz enz in. Maar als ik even snel boodschappen ga doen prop ik ook gewoon alles in mijn jas hoor 🙂

   Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.