What’s in my…..fiets rugzak

 photo 98431918-7855-4765-b274-3084144deab8_zps4042ca65.jpg

 

Sinds ik bezig ben met het gezonde leven, hoort daar ook bij fietsen naar mijn werk. Inmiddels heb ik twee maanden geleden een nieuwe fiets gekocht zodat ik wat langere afstanden kan fietsen en een rugzak maar wat gooi ik allemaal in mijn rugzak.

Als eerste mijn rugzak, mijn rugzak is van Nike, ik wilde eerst een hele mooie shiny zilveren kopen, maar vriendlief wilde daar niet mee lopen, te girly (en daarnaast veelste duur). Dus kozen we een rood met grijs, deze kunnen we gewoon allebei gebruiken, wat dus ook met enige regelmaat gebeurd. Doordeweeks heb ik hem en als vriendlief het weekend weg gaat dan pakt hij hem.

Naast mijn tas heb ik altijd een notitieboekje bij mij, daar schrijf ik  meestal mijn notities in voor mijn blog. Ik kan niet zonder notitieboekje, ik heb het geprobeerd, maar het werkt gewoon niet.

En dan van links naar rechts. Mijn agenda, ik kan niet zonder agenda, ik ben een soort miss Chaoot, ik schrijf alles op in mijn agenda.
Daarnaast ligt een klein potje Body Butter van The Body Shop, door de airco op mijn werk droogt mijn huid best wel vlot, dus een klein potje is onmisbaar.

Daarnaast ligt mijn zonnebril, deze is van Prada en is al een aantal jaar oud, ik koop eens in de 5 a 6 jaar een zonnebril. zodat ik even vooruit kan.
Het zilveren doosje is mijn visitekaartjeshouder, ik heb altijd mijn visitekaartjes bij mij. Je weet maar nooit wie je tegen komt.

Ook iets wat ik altijd heb is een pakje zakdoekjes. Ja, je weet maar nooit! Mijn prinsessenzakdoekjes komen van de Action.
Altijd in mijn tas mijn iPod Shuffle, gekregen van vriendlief en altijd bij mij. Ik kan niet zonder fietsen dan lijkt de weg drie keer zo lang.
Ook altijd bij mij een headset, ik kan niet zo goed zonder handen rijden, waarom? ik rijd graag een lekker tempo, gewoon hardrijden, zodat ik vlot op mijn werk ben of thuis.

Als laatste een regenponcho, deze kocht ik deze week bij de Xenos en past perfect bij mijn tas. Met het weer in Nederland weet je het maar nooit! Dus iets wat de regen tegenhoud is altijd handig.

Niet op de foto maar wel altijd in mijn tas is mijn toegangspas om in het pand van mijn werk te komen, das is wel zo handig als je moet werken en mijn portomonee, daar zit altijd wat klein geld in zodat ik altijd ergens wat kan drinken als het onderweg niet goed gaat.

Wat heb jij in je tas? Let me know!

XoXo

6 thoughts on “What’s in my…..fiets rugzak

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.