What’s on my phone

Vandaag laat ik zien wat voor apps ik op mijn telefoon heb, ik heb behoorlijk wat standaard apps en ook niet zo heel veel. Maar het zijn wel leuke apps.

Laat ik beginnen te vertellen wat voor telefoon ik heb, ik heb een HTC One. En in het begin was ik niet blij met mijn telefoon. Ik vond hem niet zo handig, hij was groot (oke, dat is die nog steeds) en ik kon er niet mee overweg, inmiddels gaat het iets beter. Ik kan er wat beter mee overweg. Maar het was een hele overstap van een iPhone naar een HTC! Snel naar de apps.

2014-04-29 05.41.17Mijn startscherm (ja de foto’s zijn wat ouder, mijn achtergrond foto slaat echt op mij. Op dit moment voel ik mij echt zo, onder de tijd zie je de standaard apps, telefoon, berichten, chrome en camera,

2014-04-29 05.41.25

Mijn eerste scherm, links boven in staat mijn zorgverzekerings app, heel handig soms, daaronder de E-nummers app, ook heel handig, ik wil niet te veel E-nummers binnenkrijgen en ik wil graag weten wat ik eet, de zwarte vierkantjes zijn mapjes waar meerdere apps onder zitten. Daarnaast heb ik de T-mobile app, outlook, muziek en de Google play store.

2014-04-29 05.42.35

Het eerste mapje, onder de E-nummer app, bevat TV, met deze app kan zappen (erg leuk als vriendlief voetbal zit te kijken). De LG Bluetoothe remote app is heel handig, wij hebben boven een box staan en dan kan ik met een drukke knop muziek afspelen op de box. En de Netflix app.

2014-04-29 05.42.45De Chatten map, daar zit weinig in alleen maar Whats App en Telegram in. Het mapje links onderin heb ik geen aparte foto van maar dat is mijn reizen mapje, hierin zit de 9292ov app en de NS app in.

2014-04-29 05.41.51

Mijn echte volle map is de Sociale Media app, de apps hebben geen uitleg nodig (de meeste) dus ik ga er even snel langs, Instagram, facebook, twitter en bloglovin op de bovenste rij, de onderste rij heeft de WordPress app (dan kan ik op mijn telefoon mijn blog benaderen als er iets mis is) de Facebook Messenger app en de Repost app (voor instagram).

2014-04-29 05.41.41Mijn tweede hoofscherm is absoluut niet veel, twee mapjes mijn gallerij (ik kan hem namelijk nooit vinden in het menu en de Foodzy app. In deze app voer je in wat je eet en dan kan je zien hoeveel je ongeveer eet.

2014-04-29 05.42.04Mijn eerste mapje is mijn sportmapje. Daarin zit de Nike Running App, de hardloopkalender van de Atletiek Unie, Runkeeper, Hardlopen met Evy en de Nike Training App club, je ziet wel wat mijn favoriete sport is!

2014-04-29 05.42.24Mijn laatste vakje heet overige media, hier stop ik apps in die ik eigenlijk niet ergens anders onder kan stoppen onder andere de ING app, Reclamefolders app (deze is echt heel erg handig), Nu.nl, McDonalds (deze heb ik al sinds september 2013 niet meer gebruikt), Albert Heijn app (handig voor de boodschappen) en de Uit Paulines Keuken App, een hele leuke recepten app (aanrader).

En dit zijn de apps die ik meestal gebruik, ik gebruik ook Google Maps en dergelijke hoor, maar die kan ik heel makkelijk vinden dus die staat niet op mijn hoofdscherm. Welke apps gebruik jij met enige regelmaat?
Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.