Whislist: Hunkemöller sports

I love Hunkemöller, om nog specifieker te zijn, I love the Sports collectie van de Hunkemöller! Het duurde ook al te lang voordat ik een whislist had gemaakt, maar vandaag is die eindelijk online. Mijn Hunkemöller sports whislist.

Hunkemoller whislist

Heel hoog op mijn wensenlijstje staat short Fiona (1) deze short is zo leuk! En het leukste! er zit een roze binnenbroek in, dat is een hele grote plus, want losse shorts zonder een wat langer binnenbroekje  vind ik niet prettig. De prijs is wel heel prettig namelijk EUR 19,95

Een goeie sportbh is natuurlijk nooit weg deze heeft ondersteuning level 3 (2) en een leuk ritsje, of het handig is tijdens het sporten geen idee maar leuk is het in ieder geval wel. De prijs is   EUR 29,95.

Een goed sportjack is nooit weg (3) zeker als het wat kouder wordt of na een fikse training om naar huis te fietsen, De Fiona Sports jack is opvallend en vrouwelijk en de prijs is EUR 39,95.

Zie je al wat mijn favoriete kleur is? Deze sportbh ondersteund level 2, daar valt hardlopen helaas niet onder (al kan ik het aardig handelen met medium support) maar hij is erg mooi! En voor de prijs hoef je hem niet te laten liggen namelijk EUR 39,95

Ik heb een tassentic, al heb ik hem aardig onder controle, ik heb namelijk al een half jaar geen tassen gekocht. Maar een tas (5) die bij je sportspullen pas is toch een beetje modieus verantwoord. Daarnaast kan je deze tas perfect bij je gewone spullen gebruiken. Dus is deze tas multifunctioneel! En de prijs? EUR 19,95 dus een koopje in vergelijking met mijn andere tassen.

De sporttop Raglan (6) is super mooi, kijk de top shinen! Hier kan ik wel een rondje mee lopen. De top kost EUR 19,95.

Helaas heb ik mijzelf een sportspullen kopen verbod opgelegd! En dit keer wil ik echt slagen voor mijn eigen koopverbod. Maar zodra deze voorbij is ga ik wel een rondje hunkemöller shoppen denk ik! Al is natuurlijk mijn Dam tot Dam training een goed excuus om nieuwe spullen te kopen…of niet?

Wat zijn jouw favoriete bij de Hunkemöller? Let me know!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.