Whislist Modemusthaves.com

 photo Modemusthaves_zpsbaapwffn.png

Gelukkig mag je tegenwoordig je sportkleren combineren met je gewone kleren. Want ik heb vandaag een whislist van modemusthaves. Die je in de sportschool kan dragen, maar ook heel makkelijk gewoon!

Echt een favoriet uit de sportafdeling van modemusthaves is de sporttas (1), ik vind die zooooo gaaf! Op de tas staat de tekst Better Sore Than Sorry en het klopt gewoon wat er staat! De tas kost EUR 24,95.

Ik vind de Marble print echt super leuk, omdat mijn sportbroeken meestal zwart saai zijn vind ik het leuk om dingen op te fleuren. Deze marble sportbh (2) zou daar goed bij helpen! De BH kost EUR 19,95 en heeft een rits aan de voorkant dat is een stuk makkelijker dan worstelen met je sportbh.

De Training for a (netflix) Marathon trui (3) is volgens mij wel bekend, de trui is een beetje grijs/blauw qua kleur en ik vind hem erg leuk! Handig voor na het trainen gewoon relaxt een trui aan, de trui kost EUR 45,-.

De tanktop met de tekst Squat until you walk funny (4) is volgens mij voor mij gemaakt, meestal loop ik een dag na de crossfit funny omdat ik raar walk ;). Dus je dit is gewoon een echt Linda shirt! Het shirt kost EUR 19,95.

Modemusthaves.nl maakt waterdrinken een feestje, ik vind deze twee flessen (5) echt heel erg leuk! De witte heeft als tekst This could be Vodka tekst en de roze Pop like Pink Champagne. Ik heb nu een paarse dopper die mee gaat sporten maar deze maakt het sporten net iets gezelliger, de flessen kosten EUR 14,95 per stuk.

Ik heb als ik sport altijd dezelfde saaie handdoek mee maar de Sweat today, smile tomorrow handdoek (6) vind ik echt heel leuk! Het maakt het sporten wat leuker, al smile ik niet altijd de volgende dag als ik gesport heb, want soms kan ik echt heel moeilijk als ik de volgende dag mijn bed uit moet komen!

Dit waren mijn favorieten van Modemusthaves! Heb jij nog favoriete bij Modemusthaves? Let me Know!

XoXo

 

 

 

4 thoughts on “Whislist Modemusthaves.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.