Whislist Sport

 photo Sport_zpsuii2bkog.png

Nieuw seizoen nieuwe whislist. Ik heb weer een hoop op mijn wensenlijstje staan dit keer een ding die duurder is en verder is alles wel redelijk geprijsd.

Het groeit volgens mij ineens heel hard en je ziet ze overal, Wielrenners. Vriendlief wielrent al een jaar of 2 en ook mij lijkt het leuk om te gaan wielrennen. Maar gelijk een hele dure fiets van duizenden euros aanschaffen zie ik niet zitten, tenslotte loop ik ook nog hard en ook dat wil ik graag blijven doen. Dus een fiets van Decathlon is de oplossing! Deze fiets van B’Twin is nog aan de prijs, maar wel een stuk redelijker namelijk EUR 694,99 daarnaast is die roze! Ik vind roze leuk!

Heel leuk Lin! Dan heb je een wielrenfiets en heb je geen kleding! Klopt, toen ik laatst bij de Decathlon was zag ik een hele hoop fietskleding. Ik kan je vertellen ze hebben een hoop geïnvesteerd in hun wielerkleding, toen wij 2 jaar geleden voor vriendlief gingen kijken was het niet om enthousiast over te worden maar nu! I love it! Ik wil natuurlijk wel bij mijn fiets matchen en dus zou dit shirt van B’Twin perfect zijn, daarnaast is een wielerbroek ook fijn. Eentje met een goede zeem natuurlijk en een tuinbroek idee, volgens vriendlief is dat makkelijker. Nu heb ik broeken gezien van ruim 100 euro maar het kan ook wat minder. Deze broek kost namelijk EUR 49,99 en het shirt EUR 45,99. Alleen nog een helm en schoenen en ik kan fietsen (als ik deze whislist koop natuurlijk :)).

Natuurlijk gaat het niet alleen maar om fietsen dit keer, ik merk, doordat ik op dit moment veel sport, dat mijn sportspullen aardig begint uit te dunnen, als in ik moet tussendoor een keertje mijn spullen wassen want anders red ik het niet. Daarom koos ik ook nog is een heel leuk hardloopoutfitje Als eerste een knalroze shirt. Dit shirt kan je kopen via Runner’s World, ik vind het shirt gewoon geweldig en ik hou van teksten op mijn shirt! Als je abonnee bent heb je geluk dan kost dit shirt namelijk EUR 24,95, als niet abonnee moet je iets meer betalen namelijk EUR 29,95.
Daarnaast ben ik nog steeds verliefd op de te gave Nik Capri, deze speed tight is gewoon te gaaf en schreeuwt mijn naam (helaas voor mij schreeuwt mijn banksaldo harder nee). De tight is namelijk best wel prijzig (zeg maar gewoon duur) namelijk EUR 105,-, maar als die in de sale is ben ik de eerste die hem besteld.

En dit was al weer mijn whislist, ja het is een flinke sportwaslijst dit keer, maar wat wil je, ik sport op dit moment zo veel! Wat staat er op jouw wensenlijstje? Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.