Whislist – summer flirt

 photo Whislist_zpstiuj1vdo.png

Het voordeel van afvallen, je moet van alles nieuw kopen. Dus dat betekend winkelen! Hoewel we nog even wacht tot de voorjaarscollectie echt allemaal in de winkel hangt, heb ik alvast een lijstje gemaakt met dingen die ik graag wil hebben op sport en zwemgebied met een hoop vrolijke kleurtjes breng ik mijzelf al in zomerstemming.

Om te beginnen met sportkleding, heb je de nieuwe collectie gezien van Asics? Ik ben verliefd geworden op 1 van de broeken van de nieuwe Fuzex collectie! Ik wil hem! De roze kleuren! Ik ben verliefd op deze tight! Daarnaast het gele shirtje en ik knal de weg op! Als ik deze outfit zie dan wil ik spontaan gaan hardlopen.

Daarnaast val ik niet alleen om mijn middel af. Maar mijn boobs, die worden ook kleiner (hoeft niet hoor) en voor nu kan ik zeker nog vooruit met mijn sportBH’s maar bij deze coole Asics set hoort een leuk kleurtje sportBH! Anita Active heeft een nieuwe BH en het fijne van deze BH, naast dat die er in het super leuk roze leverbaar is, deze BH een no-show heeft wat betreft nipples!! Uitvinding!

En dan zwemkleding, laatst trok ik mijn bikini aan en toen dacht ik, nee Lin dit kan echt niet! Dat ding flubbert aan alle kanten! Er liggen al twee catalogussen op mij te wachten en regelmatig blader ik ze door maar de twee bikini’s in het plaatje hierboven staan op mijn netvlies gebrand! Als eerste de Cosima, deze is ook van Anita, ik vind het topje gewoon echt super mooi en het boekje is wat lager wat ik ook mooi vind nu mijn buik wat platter is. daarnaast de Bella met Aztec print, ik zie mijzelf daar al in liggen op de stranden van Bali šŸ™‚ alleen het idee al! Daar word ik echt gelukkig van! En deze twee bikini’s ga ik zeker proberen te vinden (want ik moet natuurlijk even passen) en gaan zeker mee in mijn koffer na Bali!

Hebben jullie nog summer things op je Whislist?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.