Wishlist Jogha sportkleding

Ik ben gek op kleren, mijn kledingkast puilt inmiddels uit. Daarnaast heb ik heel veel sportkleding. Mijn sportkleding neemt steeds meer een prominentere plaats in.
Vandaag een wishlist van Jogha.

Ik heb het dit keer een beetje anders gedaan, ik heb de outfits gelijk maar even samengesteld zodat je kan zien hoe ik het zou dragen.

 photo Jogha Ibiza_zpsbhw4smme.pngIk begin met de Fearless collection, wat is die gaaf!!!! De Ibiza Long Thight (EUR 69,95) is vol met vrolijke kleurtjes! Lekker opvallend, is het te warm met voor de Long Tight dan trek je gewoon de Ibiza Capri Tight (EUR 59,95) aan. Ik vind het echt een pluspunt dat ze capri tights in de collectie hebben! Een shortje is voor mij net te short (als in dan schuren mijn benen tegen elkaar maar dit is perfect. Daarnaast vind ik de Mint Raceback top (EUR 29,95) ook zo gaaf! Lekker opvallend. Mijn yogamat wordt slecht (oke is slecht, de zijn allemaal stukken uit). Dus een nieuwe yogamat is geen slecht idee. Ik ben de saaie eentonige kleur een beetje zat, dus deze Ibiza Yoga mat (EUR 69,95) is heel cool! IK denk dat mijn oefeningen daar een stuk beter op gaan en het natuurlijk ook een stuk leuker is om de oefeningen te doen op zo een vrolijke mat!

 photo Jogha Freedom Rush_zpszox7bs9v.png

 

Nog een aantal gave items uit de Fearless collection! De Freedom Rush X solid black reversible jacket (EUR 99,95) is echt een favoriet uit de collectie je kan hem op twee manieren dragen en hij is niet alleen handig voor het sporten maar ook als ik naar mijn werk fiets. I Need him!
Daaronder staat de Freedom rush Racerback (EUR 39,95) een mooie sportbh. Ik hou van dit soort bh’s en sportbh’s daar kan je de niet genoeg aan hebben.
Naast de jacket staat de Solid black mesh Muscle tee (EUR 24,95. Ik ben misschien wat steviger dan de meeste fitgirls maar ik ben curvy en dat mag gezien worden. Omdat ik niet in mijn sportbh loop is deze muscle tee een perfecte uitkomst! Zie je toch de mooie sportbh maar ik ben toch bedekt en dat geeft mij toch een vertrouwd gevoel.
Als allerlaatste favo item uit de Fearless collection koos ik de Freedom Rush Long Tight (EUR 69,95) gewoon omdat ik gek ben op tights en het kleurtje is geweldig!

 photo Jogha sweats collection_zpsibq714rl.png

 

Als laatste de collectie die je gebruikt na het sporten (of op een luie zondag), een paar favorieten uit de sweat collection.

Als eerste deĀ Sweat shorts Grey (EUR 44,95) ik hou van shortjes in de zomer. Lekker erin lopen als ik getraind heb (dan zijn mijn benen namelijk het mooist ;)). Zo een shortje is perfect voor de zomeravond. Ik combineer shortjes graag met truien.Dus de Striped Sweater Grey (EUR 59,95) kan eigenlijk niet ontbreken. Het is een sweater die ik thuis of naar mijn werk aan kan omdat die er gewoon netjes uit ziet.
Ik combineer shortjes graag met sweaters maar topjes graag met sweatpants, vandaar dat de volgende outfit ook echt wat voor mij is. De Colour Block Racerback Tank grey (EUR 29,95) is echt een tank top voor mij, ik vind het prettig als de banden op mijn rug samen komen deze is dus perfect voor mij. Daanaast de Sweatpants Grey (EUR 69,95) is gewoon echt Linda. Lekker relaxt op de bank!!

Ja zoals je ziet is het weer een flinke wishlist! Even doorsparen dus! Wat zijn jouw favorieten van Jogha?

XoXo

1 thought on “Wishlist Jogha sportkleding

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.