Women’s Health Nike Training Club Class met Marlou van Rhijn

 

 photo Blogplaatjes31_zps38d5fe73.jpgEen week of twee geleden had ik op de website van Woman’s Health een formulier ingevuld waarmee je kans maakte op een Nike Training Class met Marlou van Rhijn. Afgelopen Dinsdag kreeg ik een mailtje dat ik ingeloot was en dat ik mee mocht doen, dus afgelopen zaterdag ging ik op pad richting Amsterdam voor mijn Nike Training Class.

Na een rit van iets minder dan een uur en een kleine wandeling kwam ik aan bij Rokin View, daar vond de NTC plaats, nadat we aangemeld waren kregen we een Top van Nike en liepen we met de trap naar boven naar de zesde verdieping. Ik meldde mij bij een van de Nike dames en kreeg een cadeautje. Het cadeautje was ingepakt in zilver papier met een fluor strik. In dit papier zat een paar nieuwe Nike Zoom fit Aguility schoenen. Ik trok de schoenen aan als slofjes. Normaal heeft een sportschoen demping aan de binnenkant, maar deze schoen heeft demping aan de buitenkant en dat voel je!

Ik heb even staan praten met Laura en toen ik richting de zaal liep kwam Patricia eraan, langzaam verdwenen mijn zenuwen wat was dit leuk!

Rond half 2 kwam Marlou van Rhijn op het podium en werd de cover van de nieuwe Women’s Health onthuld (a.s. donderdag in de winkel). Wauw Marlou staat er op als een powervrouw echt heel gaaf! Marlou is ook echt een powervrouw dus de cover past perfect. Lars (de trainer van NTC) kwam het podium op en vertelde wat over de schoen, maar al snel was het tijd om de schoenen te testen tijdens een HIT training.

De HIT training was zwaar!! We sprongen, dribbelde en squatte de hele zaal door. En na 45 minuten was ik KA-POT! Het was zwaar maar ik voelde mij er wel heel goed onder! Tijdens de rust die we soms een minuutje hadden nam ik snel een slokje water en veegde ik mijn zweet weg. Ik kan je vertellen, ik heb nog nooit zo erg gezweet, maar tegelijk genoot ik intens! Dit voelde goed.

Na de training heb ik nog een tijd met Patricia staan praten en hebben we wat foto’s genomen van Marlou en de cover. Daarna trok ik de stoute schoenen aan (of had ik ze al aan) en vroeg ik of ik op de foto mocht met Marlou, ik was zo blij als een kind. Nadat we wat gedronken hadden ging ik op weg naar beneden (6 verdiepingen) oef, mijn benen waren dit niet gewend. Beneden stond Jessica van EatRunLove, dat meisje heeft verstand van hardlopen! Bedankt voor de tips ik ga de wat mee doen!
Patricia en ik liepen samen richting het station. Bij de Bijenkorf namen we afscheid en ging ik naar de trein.

Wat een gave dag was dit! Mijn benen doen zeer van de intensieve training, maar ik vond het heel gaaf!

Women’s Health en Nike bedank voor deze kans ik heb intens genoten!

XoXo

 

2 thoughts on “Women’s Health Nike Training Club Class met Marlou van Rhijn

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.