Zomer favorieten

 photo IMG_9570_zpsib5n0qxg.jpg
Officieel begint morgen de zomer en vandaag deel ik daarom met jullie mijn zomerfavorieten, dit kan alles zijn, beauty, boeken alles wat ik leuk vind! Laten we snel beginnen met mijn zomerfavorieten van 2016.


 photo IMG_9559-001_zpsxev171sx.jpg
Olaz Total effect 7 in one moisturiser + serum Duo met SPF 20
Let’s face it guys, ik ga richting de grote 30. In 2017 ga ik de 30 halen (hoop ik) en ik moet aan de anti rimpel creme gaan geloven, nee grapje. Ik zocht een lekkere creme met SPF en vond deze creme van Olaz. Een super fijne gezichtcreme die mijn huidje net dat extra geef.

Nivea Soft
Een plekje wat rood is, pak de Niveapot! Dat heb ik denk ik van mijn oma geerft, mijn oma had altijd de grote blauwe tinnenblik in de badkamer staan, had je iets vets nodig dan kwam de nivea te voor schijn. De blauwe tinnen pot vind ik zelf net iets te vet, maar de soft is een goeie vervanger. Ik denk dat bijna iedereen Nivea wel kent, ik hoef er gewoon niet veel bij te zeggen.

Lady Speed Stick
Ik fiets, ik ren, ik crossfit en ik zweet. Ik moet vooral niet mijzelf ruiken, want als ik iets verschrikkelijk vind is dat het wel! Sinds een jaar of twee zweer ik bij lady Speed Stick en als er iemand naar Amerika gaat of zo moeten zij voor mij een tube meenemen. Ik kan gewoon niet meer zonder! Als ik gefietst heb naar mijn werk ruik ik gewoon heel fris en doordat de geur sterker (voor sommige misschien te sterk) ruik je soms jezelf (in een positieve manier) ik blijf gewoon de hele zomer fris dankzij Lady Speed Stick!

 photo IMG_9563_zps3nrukjkv.jpg
Witte schoenen H&M en zwarte Look a like allstars van Primark.
Qua schoenen denk ik dat ik de hele zomer op deze twee schoenen ben uit te tekenen. Mijn witte schoenen van H&M die ik eind mei kocht in Maastricht, de schoenen lopen lekker en je krijg er geen zweetvoeten in. Ik hou er van! Daarnaast mijn zwarte lage nep AllStars, ze zitten gewoon lekker en ze waren super goedkoop toen ik ze vorig jaar kocht bij Primark en nadat ze een jaar nieuw in de kast hebben gestaan vond ik dat ze dit jaar wel kon gebruiken.

 photo IMG_9564_zpsokwlpmab.jpg
Zwarte Lange Jurk
Iedereen moet een Little Black Dress in de kast hebben (heb ik trouwens niet). Maar ik heb wel een lange jurk in mijn kast liggen ik kocht hem een paar weken geleden en I Love IT! Deze zomer heb ik hem vast heel veel aan!

 photo IMG_9567_zpsp4ncezbb.jpg
Crossfit & Hardlopen
De perfect combi voor mij deze zomer, keihard trainen bij de Crossfit en relaxen tijdens het hardlopen. Het crossfit zorg dat ik beter, langer en sneller kan lopen en aangezien ik deze zomer train voor de halve marathon is het natuurlijk wel handig om verschillende spiergroepen te trainen. Ik ben blij met deze combi en zal deze weken veel buiten en in de box te vinden zijn.

 photo IMG_9569_zps1flzs0tv.jpg
Kalenji Waterrugzak
Het wordt een hete zomer (tenminste dat verwacht ik). Trainen voor een halve marathon in de zomer dat wordt drinken! Ik kreeg afgelopen Kerst deze Kalenji Rugzak en hij heeft mij al flink wat kilometers geholpen. Ik ben er nog echt super blij mee. Hij gaat zelfs mee op vakantie (zonder waterzak dan) zodat we hem kunnen gebruiken, al duurt dat nog wel een tijdje.

En dit waren mijn zomerfavorieten. Ik kan niet wachten tot de echte zomer en het mag van mij nu al beginnen!!! Love Summers!

Wat zijn jouw favorieten?

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.